Parlem de sexualitat

Aquesta setmana passada, tant l'alumnat de 1r d'ESO com el de 2n, va poder gaudir d'un taller per parlar obertament de sexualitat i resoldre tots els dubtes i qüestions que tenia. 

A 1r d'ESO vam poder parlar sense tabús dels canvis corporals que comporta l'adolescència, de com ens sentim amb el propi cos i de la pressió estètica que patim a través de les xarxes. També vam compartir experiències sobre la menstruació, l'espermaquia i sobre les diverses identitats de gènere i orientacions sexuals. 

A 2n d'ESO ens vam centrar en tot allò que cal saber per tenir unes relacions sexoafectives sanes i lliures de qualsevol violència. Vam parlar també del plaer sexual i vam resoldre moltíssimes qüestions i dubtes que els propis nois i noies ens havien plantejat prèviament.

Va ser realment un espai molt interessant on la majoria es van poder obrir a compartir dubtes i inquietuds molt importants per a aquesta etapa que tot just comencen a descobrir. Ens van quedar encara molts temes per parlar i dubtes per resoldre, que de ben segur seguirem treballant en altres espais. 

Us deixem aquí també unes pàgines web on podeu trobar més informació sobre el tema: 

http://centrejove.org

www.adolescents.cat






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESQUIADA 1r d'ESO

II Concurs de Disfresses Pi Gros