Gran èxit en els I JOCS FLORALS de l'IE El Pi Gros

Ahir a la tarda, enmig de la festivitat de Sant Jordi, la plaça 11 de setembre de Sant Cebrià es va omplir de poesia i música, per acollir el lliurament dels premis dels I Jocs Florals de l'Institut Escola. L'acte va donar testimoni del talent i la creativitat dels estudiants, que van sorprendre amb les seves obres literàries i artístiques.

L'acte de lliurament de premis, presentat amb entusiasme per quatre alumnes de segon d'ESO, va donar inici amb una cerimònia plena d'emoció i expectació. El públic, format principalment per estudiants, professorsat, algunes famílies i la regidora Anna Mª Rodon en representació de l'Ajuntament, va mostrar entusiasmat el seu reconeixement cap als joves talents de 2n i 4t d'ESO que participaven en les actuacions musicals d' aquesta primera edició dels Jocs Florals.

Els premis van ser lliurats amb elogis i aplaudiments, reconeixent l'esforç i la dedicació posats en cada poema, relat o auca.

Aquesta iniciativa no només ha celebrat la creativitat dels joves, sinó que també ha enfortit els llaços de comunitat i cultura dins de la nostra escola. Enhorabona a tots els premiats d'aquesta primera edició!










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Concurs de Disfresses Pi Gros

ESQUIADA 1r d'ESO